We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
back

CHASIN' zwembroeken

Liefhebbers weten dat CHASIN’ elk seizoen een uitgebreide collectie dropt met een mix van must have klassiekers en trendy items. Het merk ademt jeans, maar daarnaast heeft Chasin’ ook een sterke collectie CHASIN’ T-shirts en CHASIN’ accessoires.

CHASIN’ swimwear collectie

In de warme zomermaanden is jouw ultieme outfit een short met daarboven op een t-shirt of tanktop. Maar een CHASIN’ zwembroek kan ook perfect gecombineerd worden met een goede top. Met een CHASIN’ swimshort kan de zomer niet lang genoeg duren.

De collectie is uitgebreid en bevat onder andere swimshorts met sterke artworks. Prints afgewisseld met subtiele artworks. CHASIN’ swimshorts bevatten een koord waardoor je de swimshort zo kunt dragen als jij je wil. Natuurlijk heb je ook nog een elastiekband zodat de short blijft waar die hoort op een flinke zwemtocht.

Relaxte poolparties, een biertje in je hand en lekkere muziek op de achtergrond. Dat is toch de ultieme summernight? Bestel nu jouw CHASIN’ swimshort eenvoudig en veilig online, zodat deze warme maanden onvergetelijk worden. Bekijk nu de gehele CHASIN’ swimshort collectie online of kom langs in één van onze Score winkels. We helpen je graag verder.

Dit artikel is toegevoegd aan je winkelmand