We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
back

SOMS Heren Kleding Sale

SOMS is een fris, jong Nederlands merk met als motto ‘Live fast, die Young!’. SOMS ontleent zijn naam aan de track ´De Leven´ van Sef. De collectie is zeer uiteenlopend, ‘op het randje’, maar vooral heel creatief. De brutale graphics zijn kenmerkend voor deze collectie. Echte streetwear styles, met eigentijdse fits en details. Zo vind je bij SOMS de long fit t-shirts en details als opvallende, glimmende zippers.

SOMS Truien Sale

De tops van SOMS passen perfect in het huidige straatbeeld. Met name de truien en sweaters hebben een geheel eigen gezicht. Vesten met opvallende stitching, maar ook hoodies en opvallende artworks kenmerken de collectie. De klassieke crewneck is ook vertegenwoordigd, evenals een aantal knits, ofwel gebreide truien.

SOMS Jassen en Winter Accessoires Sale

Ook als het aankomt op winter accessoires zet SOMS een geheel eigen stijl neer. De SOMS collectie bevat beanies, ook wel mutsen genoemd, en meer winterse accessoires. Je blijft lekker warm met fijne dikke winter sjaals en handschoenen van SOMS.

Enthousiast zijn we vanaf de eerste minuut en SOMS is daarom bezig met een serieuze opmars in de Score collectie. Check alle SOMS jassen, truien en shirts bij de online outlet van Sale-jeans. Zoek je andere merken of kledingitems? Check dan de gehele sale collectie van Sale-jeans.

Dit artikel is toegevoegd aan je winkelmand